viernes, 13 de junio de 2014

MUFFINS HOT DOG

INGREDIENTS:     

- 55g de mantega
- 40g de sucre
- 1 ou gran
- 110 ml de llet
- 1 sobre de llevat
- 150 g de farina
- Un polssim de sal
- Un paquet de frankfurts
- Ketchup per acompanyar

ELABORACIÓ:

Preescalfar el forn a 180 º C. 
Fondre la mantega 30 segons al microones. 
En un bol barrejar la mantega i el sucre. Afegir l'ou i incorporar la llet, fins a aconseguir una barreja homogènia. 
En un altre bol barrejar la farina, la sal, el llevat, barrejar i tamisar-les. 


Tamisar: 

Passar una salsa o un producte per un colador. Es fa amb la farina per 

evitar grumolls.






Afegir la barreja de farina a la preparació anterior en dues vegades, incorporant molt bé tots els ingredients amb moviments suaus. 
Pintar amb oli o mantega una safata per muffins o unes flameres i omplir-les amb la massa fins 2/3 de la seva capacitat, col · locar finalment mitja salsitxa al centre. 
Enfornar 8-12 minuts o fins que estiguin daurats. 
Deixar refredar 5 minuts, retirar dels motlles i servir acompanyats de quetxup o la vostra salsa preferida.












No hay comentarios:

Publicar un comentario